Fingerfood

Fingerfood er små, lækre kanapéer som passer perfekt til alt fra receptioner og åbent hus til en hyggelig tapas aften med gode venner. De kan også bestilles som forret til en af vores buffeter eller som en ekstra ret på buffetbordet. Minimum antal 10 stk. af hver slags, dvs. minimum antal kuverter 10 stk. Vi anbefaler 3-4 stk. pr. person til en let anretning, og 5-6 stk. pr. person til et helt måltid.

For at foretage en bestilling, skal man have oprettet en bruger og være logget ind.

1-fingerfood-09-25-51
Æggemuffin med tomat, spinat og vesterhavsost 30 kr pr. stk.
Bagt rødbede på surdejsbrød med gedeostcreme, valnød og rosmarin 25 kr pr. stk.
Delikatessespyd med parmaskinke, italiensk fennikelsalami, vesterhavsost, oliven og artiskok 25 kr pr. stk.
Grillet auberginerulle med fetaostcreme, rucola og syltet rødløg 25 kr pr. stk.
Grillet halloumi og sæsonens grønt på spyd 25 kr pr. stk.
Parmaskinke med asparges, avocado, ærteskud og karsepesto 30 kr pr. stk.
Røget laks på pumpernikkel med peberrodscreme og dild 30 kr pr. stk.
Thailandske kyllingedeller med mango- og avocadosalsa i salatblad 30 kr pr. stk.
Tomat- og majssalsa med basilikum i salatblad 25 kr pr. stk.
Vietnamesiske summer rolls med sæsonens grønt i rispapir og peanutdip 25 kr pr. stk.